Звернення до випускників школи

2017-02-17

До випускників Вільховецького навчально-виховного комплексу Звенигородського району Черкаської області

Педагогічний та учнівський колективи звертаються до Вас з проханням посприяти у підтримці проекту «Капітальний ремонт приміщення школи с. Вільховець Звенигородського району Черкаської області (заміна вікон та дверей за енергозберігаючими технологіями)», розроблений з метою покращення навчального процесу, заощадження витрат на енергоносії та дотримання температурного режиму, і як наслідок, збереження здоров'я учнів НВК.

У Вільховецькому навчально-виховному комплексі навчається та виховується 181 дитина. Впродовж багатьох років навчальний заклад збирає і досліджує матеріали про життя і політичну діяльність відомого українського політика, державного діяча, журналіста і публіциста, дисидента В’ячеслава Максимовича Чорновола, який навчався і закінчив у 1955 році даний заклад. Навчально-виховний комплекс входить до Асоціації шкіл імені Чорновола. У листопаді 2016 року відбулася зустріч Асоціації шкіл Чорновола, на якій були присутні делегації шкіл імені В'ячеслава Чорновола з усієї України. Частими гостями в школі є сестра В'ячеслава Чорновола — Валентина Максимівна та син — Тарас Чорновіл.

В грудні 2016 року за клопотанням колективу школи та громадськості села депутати Звенигородської районної ради на черговій сесії прийняли рішення про присвоєння Вільховецькому НВК імені Героя України В.М.Чорновола.

Враховуючи, що у 2017 році виповнюється 80-років із дня народження видатного політичного діяча, Героя України В.Чорновола, розпорядженням обласної державної адміністрації оголошено 2017 рік Роком В'ячеслава Чорновола.

Під час відзначення 80-річчя Героя України В.Чорновола в с. Вільховець заплановано проведення чисельних заходів, які відвідають тисячі людей з різних куточків України, далекого і близького зарубіжжя. Осередком проведення заходів стане школа ім. В.Чорновола, яка на даний час має не найкращий зовнішній вигляд. Тому проект по заміні вікон у навчальному закладі ще й значно покращить існуючий стан будівлі та його зовнішній вигляд.

Ми сподіваємось, що ваші інвестиції допоможуть не тільки поліпшити зовнішній вигляд навчального закладу, а й сприятимуть покращенню умов навчання та виховання підростаючого покоління. Бо, вирішуючи складні питання нашого подальшого життя, ми не повинні забувати і про дітей. Думки про них, сподівання на їх гідне, мирне, незалежне майбутнє вимагає зміни в нашому житті вже сьогодні.

р/р № 31555301211438

код 02147055

МФО 854018

УК у Звенигородському районі спонсорська допомога для Вільховецького НВК

Кiлькiсть переглядiв: 718

Коментарi